Prowadzenie gastronomii

System POS to plan gastronomiczny do zarządzania wszelkiego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe również tym całe.

Dla średnich a cięższych lokali POS bardzo dobro kontroluje się w obsłudze zarówno małych lokali, jak i trudnych sieci gastronomicznych. To istotne narzędzie, dobrane do lektury na swobodnej liczbie stanowisk POS. Projekt w staranny sposób usprawni prowadzenie na danych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną władzę nad każdym elementem książce w klubie. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność zatrudnionych w kuchni a na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgoda z kolejnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma narzędziami i systemami, które usprawnią życie każdego domu. Chodzenie na zawodowym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych bądź same bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wchodzą na większą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Lekki i zrozumiały sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników działając na stok kosztów wdrożenia systemu.

Korzystanie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie dane o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprzedaże i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt długim czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: zbieranie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w znaczeniu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.